Mer om Thailand:   Ao Nang •  Karon Beach •  Koh Lanta •  Kata Beach •  Patong •  Koh Phi Phi •  Thailand Hotell

Marknader och shopping 
Shopping i Mala är kanske inte den bästa upplevelsen om man söker märkeskläder eller andra artiklar som man hittar på flygplatsen eller på de vanliga varuhusen i Bangkok. Även utbudet av kopior, som kläder är relativt begränsat än så länge och det uppskattas av många som kommer hit. Söke rman märkeskläder får man i dagens läge ta sig till Phuket Town och Robinsom centret, Central och Big C som ligger på vägen till Phuket Town eller den nya centret i Patong, som ligger strax efter Bangla Road.

Istället hittar man ett och annat ställe som säljer de vanliga produkterna som turister köper och kopior, men om du vill storhandla så får man förmodligen åka in till Patong Beach eller Karon Beach.
 
Istället skall man besöka den lokala marknaden som finn i den södra delen av Kamala Beach, precis bakom skolan vid huvudvägen och där huvudvägen kommer från Patong. Denna marknad är öppen måndag, onsdag och lördag och bjuder inte på suvenirer eller kopior. Detta är en lokal marknad där den lokala befolkningen kan inhandla färskt frukt, fisk och kött.
 
Här hittar man olika sorters färdiglagad mat, kryddor, pannkakor och massor av friterad mat. Det finns även en större del med kläder, ej märkes, om man vill köpa trosor, strumpor eller några ovanliga T-shirts.
 
Det rekommenderas att köpa lite friterad kyckling, lite annan mat och lite sötsaker vid 16 – 17-tiden på eftermiddagen och ta en direkt promenad till stranden (tar ca. 15 minuter) och avnjuta solnedgången med en liten picknick!   
 
Är ni mer intresserade av småprylar så bör ni besöka en lite mindre marknad, nära FantaSea, som finns på fredagar. Där är det inte maten som ligger i fokus utan mer suvenirer och allmänna prylar!

Här kommer lite bilder från marknaden!

Klicka på de mindre bilderna för att se en större bild. För att stänga ner den större bilden klicka på stängknappen eller på bilden.

Tillbaka till första sidan! Copyright © 2007
Design by Terabyte Nordic