Mer om Thailand:   Ao Nang •  Karon Beach •  Koh Lanta •  Kata Beach •  Patong •  Koh Phi Phi •  Thailand Hotell

Barvänlig strand i Kamala
Stranden i Kamala är väldigt barnvänlig och hela vägen från södra till den norra delen är den långgrund.  Vågor och strömmar är ovanligt och inget att oroa sig för. Vattnet är rent och varmt, så ta med luftmadrass och andra vattenleksaker för man vill verkligen ha roligt i vattnet här.
 
Även under högsäsongen, då Kamala fylls med turister, räcker stranden gott till och blir inte så fylld som t.ex. Patong Beach. Än så länge så är de södra delarna av stranden relativt tomma på turister och solstolar.
 
Strandstolar finns det att hyra på stranden och längs den norra halvan av stranden ligger det en hel del restauranger längs stranden om man känner för en lunch eller lite snacks.
 
Får man det tråkigt så finns det en del intressanta vattensporter att pröva på!
 
Efter tsunamin gjorde strandpromenad om en hel del, samtidigt som många av palmerna längs stranden flyttades om.
 
På stranden finns torn med banvakter och om röda flaggor visas bör man inte bada. Detta händer nästan aldrig under högsäsong men kan inträffa under den sämre delen av året, alltså under september och oktober månad. Skydd för tsunamin har också installerats här, liksom på andra stränder i Phuket.

Klicka på de mindre bilderna för att se en större bild. För att stänga ner den större bilden klicka på stängknappen eller på bilden.

 

Tillbaka till första sidan! Copyright © 2007
Design by Terabyte Nordic